Caminha
€ 1.400.000,-
Uniek landhuis uit 1675 en bijgebouwd begin 1900,

Het hotel

Quinta da Graca is een prachtig in de 16e eeuw gebouwd landhuis welk altijd in privé bezit is geweest en pas in de tachtiger jaren is verbouwd tot een hotel, alle authentieke kenmerken van het prachtige huis zijn bewaard gebleven en nog steeds is een gedeelte van het huis bewoond door de huidige eigenaren.
Deze Quinta is momenteel in gebruik als B&B.

het gebouw verkeert in goede staat en ook het zwembad is recentelijk vernieuwd.

De Quinta heeft vele bijgebouwen waaronder 4 appartementen, een buiten keuken, een garage voor drie auto's, een schapen stal,een hondenkennel met grote water bk voor vissen 6x1,5meter

De tuin
In de geheel ommuurde tuin kunt u genieten van de vele soorten bloemen en fruitbomen of kunt u op een van de terrassen genieten van de rust en het uitzicht.
Natuurlijk is het ook zalig wegdromen aan de rand van het mooie zwembad welk op het laagst gelegen deel van de tuin ligt en daardoor absolute rust garandeert. In de tuin bij het zwembad vindt u ook een buitenkeuken met barbecue, waar u samen met u gezin een gezellige maaltijd kunt bereiden.

Het dorp
De Quinta ligt in het Noorden van Portugal aan de kust en op slechts 500 meter van het centrum van het mooie dorp Caminha. Het stadje Caminha op slechts 5 min lopen heeft vele leuke terassen en restaurants, er zijn ook scholen en een uitgebreid cultureel leven. Ook is er een ziekenhuis en een treinstastion.

In het dorp is de sfeer van de 17e eeuw bewaard gebleven vele historische gebouwen bevestigen de belangrijke rol die Caminha heeft gespeeld in de verdediging tegen de Spanjaarden.
Vanuit de Quinta heb je een prachtig uitzicht over de Minho rivier en de atlantische oceaan, aan de overkant op slechts 400meter ligt Spanje.

Omgeving
Caminha en omgeving bieden vele mogelijkheden tot recreatie en ontspanning, zo kunt u aan het strand van Caminha genieten van de zon, maar u kunt ook de omgeving per voet verkennen of per mountainbike de heuvels in trekken.
Natuurlijk zijn er in de omgeving ook mogelijkheden tot een wat actievere vakantie, zo zijn er maar liefst zes prachtige golfbanen in de buurt waaronder de mooie PGA links baan van Estrela.
Ook de fanatieke sportvisser vindt in Caminha de ideale visgronden voor forel en vele soorten zeevis.

Klik op het fototoestel voor meer foto's

Type object = Gîtes/Chambre d'Hotes
Bouwkundige staat = goed
Dak = pannen
Muren = graniet 60cm
Water = bron en gemeente
Electra = vernieuwd 150 groepen
Verwarming = centrale verwarming
Totaal aantal kamers = 32
Slaapkamers = 8
Badkamers = 17
Toiletten = 17
Afvalwater = Riool
Woonoppervlakte = 750 m2
Grondoppervlakte = 5000 m2
Kosten koper = ja
Objectnummer: pc-6046
Caminha
Klik voor meer foto's
Vraag informatie aan