West-Tsjechië
€ 118.000,-
West Tsjechië, te koop verbouwde boerderij

Bestaande uit: woonhuis, schuur, tuin, boomgaarden en weidegronden gelegen aan de rand van een piepklein dorpje,
op een helling met prachtig uitzicht over kilometers wijds dal.
Het woonhuis is ca 20 m lang en 6m breed en is ca 10 jaar geleden gerenoveerd. Het bevat beneden: hal met toegang tot de ondergelegen kelder, woonkamer met houtkachel, keuken met houtfornuis, badkamer met ligbad met douche en wc, eetkamer, tweede ingang naar opslagruimte en slaapkamer;
eerste verdieping: vier slaapkamers, waarvan een met vide, wc, badkamer met klein bad en douche, tweede verdieping: vliering. Het geheel is voorzien van elektrisch verwarmde cv-installatie, daarnaast hebben de meeste kamers een schoorsteenaansluiting. Er is een telefoonaansluiting.

De losstaande schuur is ca 12 m lang en 8 m breed, heeft over ongeveer over de helft een zolder en is voor ca ¼ onderkelderd.

De aangeboden inventaris omvat o.a. diverse kachels, fornuis, kasten, bedden, verlichting, koelkast.

Voor het huis en de schuur bevindt zich de tuin ca 500 m2, achter de schuur de kleine boomgaard ca 1500 m2 en op enige afstand achter het huis de grote boomgaard ca 4000 m2.
De weidevelden zijn over diverse locaties verspreid, sommige grenzen aan de boomgaarden, en hebben bij elkaar een oppervlakte van ca 12.000 m2

Op ca 100 m afstand is een klein dorpswinkeltje annex caféetje,
dat drie middagen in de week open is en waar de eerste levensbehoeften te krijgen zijn. Op ca drie km afstand is een goed gesorteerde supermarkt.

Het dorpje ligt in een zeer rustig gebied, dat (nog) niet door het grote toerisme ontdekt is. Het is er heuvelachtig met afwisselend bossen en velden en met veel gemarkeerde wandel- en fietspaden. Een ideaal gebied dus om te wandelen en te fietsen. Binnen een straal van 10 km zijn diverse zwemmogelijkheden in natuurbaden.
Er zijn goede verbindingswegen. De weg voor het huis wordt in de winter sneeuwvrij gehouden.
In de omgeving zijn veel interessante bezienswaardigheden als stadjes, kastelen, landhuizen.

De afstand vanaf Arnhem is ca 750 km, waarvan ca 670 km autosnelweg. Het dichtstbij gelegen station is op ca 20 km afstand. De  grens met Duitsland ligt op ca 40 km afstand.

De vraagprijs voor panden, grond en inventaris bedraagt: € 118.000,-

In deze prijs is ook begrepen onze begeleiding bij het doorlopen van de benodigde legale procedures om tot eigendomsoverdracht te komen. Dit omdat op het ogenblik buitenlanders in Tsjechië nog geen vastgoed kunnen verwerven

klik op het fototoestel voor meer foto's
Object = familiewoning
Dak = pannen
Muren = steen, 60 cm
Water = eigen bron
Electra = 220 V
Verwarming = CV, elektrisch
Septic = aanwezig
Tuin = 0,6 ha, + 1,2 ha eigengrond


Objectnummer: ct-5019
Indre
Klik voor meer foto's
Vraag informatie aan