Reuzengebergte
€ 165.000,-
Aangeboden:
Vrijstaande Villa in Harrachov (Reuzengebergte)
Prijs: € 165000,00 kk.

Mooie vrijstaande villa in Harrachov gelegen op een prachtige locatie in de wijk Anenske Udoli, 200 meter van de skipiste,
skilift en de springschans.

Het Reuzengebergte is met zijn mooie natuurrijke landschap een van de meest aantrekkelijke vakantieregio's van Tsjechië.
De voor vele Nederlanders bekende plaats Harrachov ligt op een hoogte van ruim 750 meter en is in de zomer de meest geschikte plaats voor het maken van prachtige wandelingen door het natuurrijke landschap van het Reuzengebergte en s'winters de plaats om te gaan skiën of te langlaufen.

Indeling van de woning.
De woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer, een ruime keuken, douche, toilet en een slaapkamer.
Op de verdieping twee ruime slaapkamers, een douche en een toilet.
Onder de woning is een ruime garage en een ruime kamer voor de wasmachine.
De woning heeft een grote tuin en de mogelijkheid om de woning uit te breiden is aanwezig, er mag aan de rechterzijde 8 x10 meter worden aangebouwd, b.v. appartementen voor verhuur.
Naast een garage onder de woning heeft de woning ook een ruime vrijstaande garage.

De woning is gebouwd in 1971 en verkeerd in een goede staat van onderhoud!!

De grondoppervlakte (zonder turbine) bedraagt 1152 vierkante meter, met turbine (Is niet bij de prijs inbegrepen 797 vierkante meter) in totaal 1949 vierkante meter.

Deze woning heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van eigen energie, opgewekt door middel van een waterkrachtturbine
De prijs voor deze turbine die in een vrijstaande ruimte is ondergebracht kost 52000 kk euro extra. en is niet bij de verkoopprijs van de woning inbegrepen.
De Turbine is gebouwd in 1982 en heeft een vermogen van 10 kw.

De grondprijs in Harrachov is op dit moment 75 á 100 euro (2500 tot 3000 kronen de vierkante meter), er is echter nog zelden een stuk grond te koop in Harrachov.

Klik op het fototoestel voor meer foto's
.Objectnummer: ch-5024
Reuzengebergte
Klik voor meer foto's
Vraag informatie aan