België, Kalmthout
€ 395.000,-
Te Koop,Kalmthout, rustig gelegen, ruime en zonnige gelijkvloerse woning.

Deze mooie, ideale levensloop woning ligt in een deel van Kalmthout met toekomst: in een doodlopende straat, een open bebouwing, 1Km tot dichts bijzijnde school, 1 1/2 km van winkels, supermarkten, station en scholen, op wandelafstand van bushalte.

In 1975-80 volledig toekomstgericht gebouwd met hoogwaardige isolerende bouwmaterialen:  kruipruimte, met 3.5 cm isolatie op de holle welfsels, alle binnenmuren uit isolerende Ytong-Durox van 14cm dik, spouw van 8 cm en gevelsteen van 8 cm, deuren en ramen voorzien van thermopane glas en verluchtingsroosters, recent; geïsoleerde elektrisch voorzet rolluiken in woon en slaapdeel, dak garage: isolatieplaten van 5 cm, rotswol spijkerflens dekens 15cm boven het leef en slaapdeel, recent; nieuw overdak met 30 jaar garantie, op een dubbel grondstuk van (22x40) 870m², (kan en mag later omgebouwd worden tot 2x half open bebouwing).

Via de op zuid geplaatste inkomhal, 2.8 op 1.8 m, komt men in de ruime L-vormige woonkamer: van 6.05 op 7.0 m, massief Frans eiken parket en rustieke balken, openhaard met recente cassette en dubbele schouwdoorvoering, groot raam op zuid, groot raam en deur op west als toegang tot de veranda, Ruime ingerichte keuken van 4 op 3 m, eiken parket: koken met een prachtig zicht op de zonsondergang, de eigen tuin en weilanden, directe toegang in de verluchte en geïsoleerde voorraadkamer, ook toegang naar garage, ideaal bij regendagen de boodschappen uit de wagen te halen.
De 3 slaapkamers, met hun ideale ligging op oost en zuid, bereikt men uit de woonkamer via een kleine hal:
zelfs een niet ochtendmens gaat er van opfleuren, bij het openen der rolluiken opgewarmd te worden door de eerste zonnestralen, bij het slapengaan heeft men dan, bij warme zomerdagen, het voordeel van de afkoeling, slaapkamer 1 is met 4.25 op 3.9 m en mooi parket zeker riant te noemen, slaapkamer 2 en 3 zijn beide met hun mooi parket en 3.1 op 3 m vooral praktisch ingericht, gescheiden door een dubbele kastenwand, zijn  ze ideaal toekomstgericht opgebouwd. Zo nodig kunnen ze snel aangepast worden.

De wc, volledig in tegels, met klein wasbekken is ook voor bezoekers handig. De praktisch ingerichte betegelde badkamer:
zeer groot ligbad, geschikt voor 2 personen, bad voorzien van driedelig uitvouwbaar douchescherm, thermosstatische mengkraan, met regelbare pulserende douche sproeier zorgt winter en zomer voor een optimaal comfort, verder enkele kastjes met twee ingebouwde wasbekkens de nodige spiegels, bidet, grote radiator, klein raam en afzuiging.
Via de woonkamer komt men ook in de grote veranda, ca 6.8 op 3.8 m gelegen op zuidwest: grote schuifdeur en drie zijden thermopane vensters tot op de bodem deze bestaat uit mooie sierstenen op een betonnen ondergrond met 7 cm isolatie de dubbele dakplaten zijn recent voorzien van automatische zonnewering, de “place to be” in het voor en najaar en op frisse zomeravonden, zelfs bij zonnige vorstnamiddag,  genieten van de mooie, goed onderhouden, open en toch afgeschermde ruime tuin.

Garage, 8.0 op 3.7 m, aan het huis: met nieuwe, geïsoleerde, elektrisch bediende poort. vernieuwde cv op aardgas met hoge rendements-condensatieketel en ww reservoir, de nodige werkruimte, kasten, plaats voor wasmachine, vaatwasser, droogkast enz. een olie bestendige vloer, geeft toegang tot kruipruimte, (toegang = smeerput), via een ladder ook toegang tot de zolder, zolder met mogelijkheden.
Via de garage komt men rechtstreeks op een op zuidwest gelegen en tegen de wind beschermd terras: de ideale plaats om bij zomerse dagen het ontbijt te nuttigen, s'avond te genieten van een prachtige zonsondergang boven de Kalmthoutse heide Naast garage een grote carport met afzonderlijke oprit, (grote motorhome of caravan).
Alarminstallatie en een ganse reeks aan extra voorzieningen.
Regenwaterput.

Telefoon, telenet en internet aansluiting.

EPC 320, certificaatnummer: 20130110-0001284332-00000008-0 Normaal zou het EPC ca 280 moeten bedragen:  maar thermopane van voor het jaar 2000, is niet opgenomen. Ondanks dat het door een vakman nagezien en ok bevonden is. Het betreft hier thermopane 6-12-6: dus 2x6mm glas en vacuum van 12mm.

Vaste prijs 395000 €
Geen makelaars a.u.b.

klik op het fototoestel voor meer foto's
Objectnummer: be-1301
Belgie, Kalmthout
Vraag informatie aan