Charente (16)
€ 120.000,-
Villa le Camelot nr 217 is inclusief huuropbrengsten en overname van huurcontracten te koop voor ? 120.000,-- incl. complete inrichting. Dus als u deze woning koopt krijgt u de huuropbrengsten van dit jaar erbij.

Ligging:
Village Le Chat ligt in midden-west Frankrijk. In het zonnige, landelijk gebied van de Charente, op de grens van de Dordogne. Een 130 km ten zuiden van Poitiers, 140 km noord-oost van Bordeaux; hemelsbreed tussen Angouleme en Limoges.
Village Le Chat is gemakkelijk in één dag te bereiken. Het is 960 km vanaf Utrecht. Tot aan Poitiers via autobanen; dan tot mansle ca. 80 km vierbaansweg en de laatste 50 km rijdt u over departementale wegen naar Le Chat. Per TGV in 4 uur vanuit Lille naar Angouleme, 35 km van Le Chat.

Klimaat:
Het Klimaat is er mild en aangenaam, met temperaturen die zo'n 5 a 6 graden hoger zijn dan die in ons land. Het aantal zonne-uren ligt doorgaans op rond het dubbele van dat bij ons.

Streek:
De streek is in één woord schitterend. De zonovergoten Charente met zijn afwisselend landschap van heuvels, bossen en weilanden glasheldere beekjes en snelstromende riviertjes, de rust van de ongerepte natuur, de schilderachtige dorpjes en de vele kastelen geven u de indruk dat de tijd hier heeft stilgestaan.
Daarnaast is er een 9-holes compactbaan waar mensen ook zonder GVB terecht kunnen om te oefenen. De Golflessen worden gegeven door de Golfprofessional Willem Zwart.
Ook kunt u kennismaken met de golfsport door het nemen van een introductieles van hem.
Golfclubs kunt u huren in de golfshop. Tijdens het vakantieseizoen worden ook wedstrijden georganiseerd. Temidden van deze golfbanen ligt het golfrestaurant dat voor iedereen toegankelijk is voor een drankje en een etentje. U heeft van hieruit een prachtig ruim uitzicht over de omgeving en een groot deel van de golfbaan.

Ook al is Le Chat in het hoogseizoen druk bezet, toch heerst er een rustige sfeer. De drukte concentreert zich bij de omgeving van het zwembad, waar mensen die contact willen maken met medevakantiegangers van voornamelijk Nederlandse, Franse, Belgische en Engelse nationaliteit, elkaar kunnen ontmoeten.
Het meer is altijd rustig om te vissen en te zwemmen of dobberen. Buiten het zomerseizoen is het op Le Chat en haar heuvelachtige omgeving ook bijzonder mooi toeven, met haar speciale lichtval waar bekende kunstschilders over vertelden en schreven.
Village Le Chat:
Rust én recreatie; wandelen, fietsen, tennissen, zwemmen en golfen, goede wijn en de franse keuken, kortom: Genieten!

klik op het fototoestel voor meer foto's
Type object = Villa
Bouwkundige staat = zeer goed
Dak = pannendak
Muren = steen dubbelwandig
Water = goed drinkbaar leidingwater
Electra = ja 380/220 volt
Verwarming = alle kamers electriche panelheaters en open haard in woonkamer
Totaal aantal kamers = 6
Slaapkamers = 3
Badkamers = 1
Toiletten = 2
Afvalwater = Riool
Woonoppervlakte = 66 m2
Grondoppervlakte = 455 m2 park gemeenschappelijk eigendom 1500 ha
Kostenkoper = 6 %
Objectnummer: 16-6089
Charente (16)
Vraag informatie aan